maandag 23 juni 2014

Merlijn: Bowling en Bistro de beste van BrabantAls ik schrijf over een bepaald product , bedrijf of persoon is dat of .....heel slecht teken.....of een heel goed teken , in dit geval , de titel zegt het al , een zeer goed teken

Merlijn is te vinden in het altijd gezellige Oosterhout, Klappeijstraat 8-14 (4901 HE)

Vroeger kwam ik er al vaak met familie, gezellig potje bowlen en lekker wat eten in het restaurant na afloop, toen hadden ze nog het ''menu van de kaart'' nu zijn ze vanaf 1 mei het anders gaan doen en hanteren ze het ''all you can eat'' concept, ook wel bekend van de sushi bar. Bij Merlijn heet het Magic Bites : onbeperkt kiezen uit de 80 populairste Bistro gerechtjes, deze top gerechtjes in kleine porties worden geserveerd vanaf een vaste prijs , vanaf €25,- p.p .....zeker een keer proberen .

Nu ook mogelijk bij Merlijn : Ijsfonduen : bereid in stikstof in een temperatuur van -200 graden op je eigen creatieve manier overheerlijke ijsbonbons , met daarbij diverse soorten fruit,chocoladesaus,marshmallows. Leuk idee voor een dessert of als toevoeging op het magic bites menu.
Ijsfonduen kan vanaf €12,50 P.P

Bowlen: dinsdag t/m zondag kan er gebowld worden. De ''zaal'' waarin je speelt is erg mooi en bijzonder ingericht.
Discobowlen is ook supervet om te doen, dat kan op woensdag en zaterdagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur, vrijdagmiddag van 16.00 uur tot 18.00 uur en vrijdag-,zaterdag- en zondagavond vanaf 20.00 uur
Reserveer op tijd want dit is erg geliefd 

Heb je met iets te vieren ga dan gezellig steengrillen, dat kan al vanaf 4 personen
Het Steengrill superdeal all-in arrangement bestaat uit : voorgerecht,nagerecht en bowlen . Dit kan al €32.50p.p 

Kinderfeestje of Bruiloftsfeestje.....ook daarvoor kan je terecht bij Merlijn voor de diverse prijsspecificaties kijk je op http://www.merlijn.com/nl/home  .

Waarom ik nu speciaal ''reclame'' maak voor Merlijn? 
*Prijs/kwaliteit is zeer goed ( je krijgt waar voor je geld)
*Klantvriendelijkheid staat bij Merlijn zeer hoog in het vaandel
Om dan nog een klein puntje van kritiek te geven , raad ik wel mindervalide af om er heen te gaan vanwege de drempels bij de bowling en de misschien wat harde stoelen....maar daar kan ja als je er toch heen wilt gewoon een kussentje meenemen ;-)

Dus als we er een cijfer aan moeten geven , krijgt Merlijn van mij een dikke 8 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten