maandag 25 mei 2015

Albert Heijn muziekfestival 2015


Vandaag was alweer de 7e editie van Albert Heijn muziekfestival, het festival wat wordt georganiseerd door Twan van Meel eigenaar van AH franchise in Made, die AH behoort tot de beste 3 supermarkten van Nederland.

Elk jaar is het zo dat je zegels kan sparen bij de AH in Made voor een voor een volle spaarkaart, die kaart kan je dan weer inwisselen voor een entree kaart voor het muziekfestival in Made, hoe leuk is dat!

T was een prachtige dag vandaag ruim 20 graden in de tent zelf zelfs 27 graden, goeie artiesten op het programma.....ik had er zin in!
Het begon om 14:00, we waren er tien minuten van te voren, toen was het nog niet heel druk, om half drie kwam pas de eerste artiest, tot die tijd was DJ Nelis er om ons te vermaken met gezellige muziek.

Om iets voor half drie stoeltjes op het podium en drie microfoonstandaards, dat betekenden dus dat Og3ne de eerste was die ging optreden. Bij eerdere edities van het muziekfestival hadden ze ook al opgetreden in Made alleen toen nog onder hun namen Lisa, Amy en Shelly. Er werden eigen liedjes gezongen, maar ook een bekend nummer van The Beatles ''Imagine '' het nummer waarmee hun Voice of Holland avontuur begon bij The Blind Auditions. Na hun optreden was de DJ Nelis er weer voor een half uur dat deed hij steeds na elk optreden, kon je zelf weer ff bijtanken door middel van  een drankje, hapje of even op een bankje zitten buiten in de zon, dat deed ik dus ook waardoor ik een gedeelte miste van Django Wagner, vond ik niet zo'n ramp hij is wel gezellig, maar hou niet zo van zijn muziek....maar er waren genoeg fans van hem aanwezig. Na Django kwamen Monique Smit en Tim Douwsma, tenminste dat was de bedoeling, alleen Monique kwam alleen, in al die eerdere edities is er nog noot een afmelding geweest nu wel van Tim Douwsma,
                                      (foto waarin Tim foto maakt van Joris waar hij mee aan het klussen is)
volgens Monique en AH-eigenaar zou Tim in Duitsland zitten voor tv-klus....tja contractuele verplichtingen jammer maar dat kan, nu staat er op zijn Instagram dat hij vandaag aan het klussen was, of dat te maken heeft met de scheiding waar nu ook in zit weet ik niet. Tv- klus of thuis-klus.....wat het ook mag zijn hij was ieder geval niet in Made, maar Monique was uiteindelijk niet helemaal alleen....ze is in verwachting van een klein Smitje, hartstikke leuk!
Leuke van Monique is dat ze leuk zingt, er leuk uit ziet maar ook ontzettend leuk is met het publiek zo haalde ze net als de eerste keer  toen ze bij het AH muziekfestival was, een groep kleine kids op het podium die mee mochten dansen en bij het laatste nummer ''Een zomeravond'' wat een duet nummer is wat ze normaal zingt met Tim Douwsma, zocht ze een vrijwilliger die Tim wel even wou vervangen, enthousiaste Paul wilde maar al te graag, uiteindelijk op het podium bleek hij niet te kunnen dansen en niet te kunnen zingen.....maar hij deed wel heel enthousiast mee....das toch leuk.

En als laatste was onze kleine volkszanger Danny de Munk aan de beurt, wat is hij leuk! ''Krijg toch allemaal de klere'', ''Vrienden voor het Leven'' en Hazes covers kwamen o.a. voorbij, tijd voor een foto of handtekening na afloop had hij niet want deze avond stond hij in een bomvolle ArenA op te treden met de Toppers....ook leuk!

Heb ook dit jaar weer enorm genoten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten