maandag 27 juli 2015

Wallie WoodsIk heb in het verleden een blog geschreven over:
Logeerhuis de plataan: http://lauradamen.blogspot.nl/2014/09/logeerhuis-de-plataan_26.html
en
Boy Tuinen Hoveniers: http://lauradamen.blogspot.nl/2014/09/boy-tuinen-hoveniers.html.
De mensen voor wie ik dat eigenlijk schreef die doen dat werk met enorm veel passie. En ik vind het mooi om ze dan net wat extra reclame te kunnen geven.....alle beetjes helpen.

Daar ga ik dan ook graag mee door: Ik ken veel handige mensen.....maar niemand die handiger is met hout dan Bart Wallegie, de man achter het idee en bedrijf genaamd Wallie Woods, maar wat is en doet Wallie Woods nou eigenlijk?

100% Uniek
Ben je op zoek naar een meubel wat nog (bijna) niemand heeft, heeft je huis was lastige vormen of is de standaard eettafel net wat te klein? De mensen van Wallie Woods maken houten design meubelen op maat voor de klanten. Ze maken dan ook niet zomaar een standaard tafel, maar door de ruime ervaringen en gevoel voor design weten ze er een gebruiksvoorwerp en een prachtig iets van te maken. Bij Wallie Woods kunnen uw ''houten dromen'' werkelijkheid worden.


Steigerhouten Wandkasten
Het zijn dus niet alleen de tafels die Wallie Woods voor je kan maken maar eigenlijk alle houten mogelijke meubels zijn wel mogelijk.....wat dacht je van een wandkast van steigerhout? Die is op alle mogelijke manieren te maken, elke vorm of maat is mogelijk, een modieuze manier voor een praktische oplossing. Er wordt naar de wens van de klant geluisterd zodat er keer op keer iets unieks geleverd kan worden. Aan al je woonwensen kan worden voldaan.

Douglas Hout en Steigerhout
Je meubels kunnen gemaakt worden van gebruikt steigerhout of van Douglas Hout.....maar wat voor soorten hout is dat eigenlijk?
Steigerhout: Dit hout is robuust, onbewerkt en vol met details. Deze kleine oneffenheden maken het steigerhout echt uniek. Hout met karakter!
Douglas hout: Wallie Woods werkt ook steeds meer met dit houtsoort, dit heeft een luxe en gave look en niet geheel onbelangrijk het is ook nog eens duurzaam hout. Het hout is een Dennensoort en komt oorspronkelijk uit Noord-Amerika. Tegenwoordig wordt deze houtsoort ook in Europa geplant omdat het hier steeds meer gebruikt word omdat het een hoge kwaliteit heeft.

Portfolio 
Om je nog een extra beeld te geven van wat Wallie Woods  zoal gemaakt heeft hier enkele foto's


Contact
Nu kan ik begrijpen dat er misschien lezers nieuwsgierig zijn geworden en misschien net iets meer willen weten of zelfs contact willen zoeken met Wallie Woods. 
Dat kan via:
Contactformulier: http://walliewoods.nl/contact/ (op deze website staan ook het mailadres en telefoonnummer.
Website Wallie Woods: http://walliewoods.nl/ 
2 opmerkingen:

 1. Hele mooie meubelen en simplistische meubelen! Dit is toch wel mijn favoriete hout om meubels mee te maken. Het komt er altijd mooi uit te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor het mooie compliment. Heb het ook laten lezen aan Bart Wallegie, eigenaar van www.walliewoods.nl .
   Fijn weekend

   Verwijderen