zondag 25 oktober 2015

High Tea+Karaoke @Koffiepunt-Made

Paar weken geleden werden Winny, Carela, Pim, Ethie, Margaret, John, en Jolanda meegevraagd door Anuscka en Jacco om mee te gaan naar het Koffiepunt in Made voor een high-tea gevolgd door een Karaokeavond. We hadden pas het Karaokefeestje gehad met het werk samen met de grootste deel van de groep.....dus we waren allemaal enthousiast '''We zijn d'r weer bij en dat is prima.....''

Gisteren was dan de grote dag. Had nog nooit een high-tea gedaan, dus was wel benieuwd.
Winny was de Bob van Ethie en mij....altijd fijn. Toen we binnenkwamen kwamen de eigenaren zich gelijk voorstellen.....(ben heel slecht in namen onthouden) de tafel was gelijk links toen we binnenkwamen, lekker groot en gezellig en vlak bij de buitendeur ideaal voor de rokers :)

De high-tea bestond uit een glaasje lekkere tomatensoep zonder ballen, scones met jam (zoet!), vlees (daar word ik altijd blij van): gehaktballetjes, satestokjes en spareribs, diverse sandwiches, wraps, paling en heerlijke gevulde eieren, brood met ragout en als laatste heerlijk softijsje.

Aan de muren hingen diverse mooie handwerken en sieraden de het Koffiepunt verkocht, enthousiast naar gekeken uiteindelijk een mooie bruine ketting met een kruis gekocht.

Na het eten werden alle tafels aan de kant geschoven en daar was gelijk een dansvloer. En ja dan ben je er helemaal klaar voor.....valt het karaokesysteem uit. Oorzaak? Volgens mij had iemand per ongeluk op een verkeerde schakelaar gedrukt....kan allemaal gebeuren. Snel weer verholpen. Het thema was Disco, maar ik had het geluk dat er liedjes gekozen konden worden via YouTube dus uiteindelijk werd er van allerlei diverse soorten genres wel wat gedraaid: Disco, Nederpop, Carnaval, Rock en veel meer. Een en al gezelligheid! Er werd veel gezongen, gedanst en super veel gelachen.

Heb echt een geweldige avond gehad met vrienden, maatjes, collega's en onbekenden. En wat is het Koffiepunt een zeer gastvrije zaak met zeer vriendelijk personeel en goeie service.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten