zaterdag 20 december 2014

Winnaars TVOH O'G3NE (Ogene)Voor het eerst in de geschiedenis van The Voice of Holland wint een meidentrio, maar ook voor het eerst twijfel ik aan de eerlijkheid van het programma.....maar eerlijk of niet de meiden van Ogene zijn erg goed en ik geef ze zelf als ze dat zouden willen een kans op internationale muziek markt.

Sommige mensen zullen ze ook kennen als de deelnemers van het Junior Songfestival (2007) '' Lisa, Amy en Shelly'' zoals de meiden van Ogene echt heten en het zijn niet alleen collega's maar ook zusje, Amy en Shelly zijn een tweeling. Op het JSF werden ze 11e.
Na die periode zijn ze enorm gegroeid.
Toen je je kon aanmelden voor de audities van TVOH seizoen 5 was er een medewerker van TVOH die ze had gevraagd om auditie te komen te doen (vandaar ook mijn twijfel aan de eerlijkheid, een medewerker van het casino mag bijvoorbeeld daar dan ook niet gaan gokken).

De meiden uit Fijnaart zaten samen met Sjors, in de finale en zaten beide bij The Coach of Holland Marco Borsato in het team, overige finalisten waren Guus had een lied dat was geschreven door coach Ilse DeLange die helaas zonder kandidaten naar de finale ging (3e team Ali B) en Emmaly (4e team Trijntje) zij had een lied dat was geschreven door Anouk.

Tijdens TVOH  heeft O'G3NE 3 nummer 1 hits behaald: ''emotion'' ''change will come'' en de winnende single ''magic''

Er werd gewonnen met 53% van de stemmen en er keken 2,591,000 mensen naar de finale

De naam O'G3NE heeft de volgende betekenis : de O staat voor de bloedgroep van hun moeder en G3NE op hun genen.

Ben je fan en wil je O'G3NE volgen, dan heb je geluk want dat kan:


2 opmerkingen:

  1. jahjahahahahsahahashsfmnawejk ahh man dan moet de klemtoon toch op de O liggen. O gene en niet ogEne. man man man wat zijn nederlanders een vmbo-ers

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klopt. Ik vind de naam ook maar niks en de outfits op de Eurovision ksn stukken beter. Maar dat is de marketing. En doet niets af aan hun zangkwaliteit. Dat was super. Heel trots dat jullie Nederland presenteren.

    BeantwoordenVerwijderen