zondag 12 april 2015

Week 15 in beeld

''Ondankbaar zeikwijf'' Karin baalt van negatieve reacties 10-04-2015

Karin de Jongh uit Roosendaal, de 28 jarige vrouw die in het RTL4 programma ''Help mijn man is klusser'' zwaar teleurgesteld reageerde op de droomkeuken die ze kreeg is vandaag overspoeld met negatieve reacties. Volgens ''klagende heks'' Karin stroomde haar Facebook vol met bijna 300 haatberichten en ontving ze ettelijke e-mails waarin haar gedrag werd afgekeurd. Karin zelf zegt dat ze er niks aan kan doen en baalt dat ze nu een ondankbaar zeikwijf word genoemd.
Karin klaagde over een tekort aan stopcontacten en de te kleine vriezer, gelukkig was haar man ''kluskluns Rinus wel dolgelukkig met het eindresultaat.

Lucas wint The Voice Kids 11-04-2015

Lucas van Roekel (14 jaar) wint het RTL4 talentenjacht  The voice Kids gewonnen. ''Ik had dit nooit verwacht, mijn droom is uitgekomen'' zei Lucas nadat hij de finale had gewonnen,
Het is voor het eerst in alle seizoenen van The voice of Holland / The voice kids dat juryleden Nick en Simon winnen met hun kandidaat.

Jeroen van Koningsbrugge nu al op 1 met Wit Licht 11-4-2015

Zijn versie van Wit Licht moet nog officieel uitkomen maar de single is al zo vaak vooruit besteld dat Jeroen van Koningsbrugge nu al op 1 staat in de I-tunes hitlijst.
Deze editie van The Passion zal Jeroen nog lang bijblijven. Niet alleen vanwege zijn rol erin, hij speelde Judas. maar vooral vanwege zijn veelgeprezen versie van Wit Licht (origineel van Marco Borsato) en hoeveel voeten het in aarde had om daar een eigen versie van uit te mogen brengen. Jeroen is nu ook door Marco Borsato uitgenodigd om Wit Licht te zingen tijdens de 10 concerten van Symphonica in Rosso.....daar was zijn antwoord natuurlijk Ja op

Sterre en Chieu uit Oosterhout gevonden in Gent en weer veilig thuis 12-4-2015

Sterre Krijnen (14) en Chieu Nguyen (16) uit Oosterhout zijn zondagmorgen om half zes veilig thuis gekomen 
Iemand heeft ze gevonden in een café in Gent. 
De tieners waren sinds donderdag vermist en waren ondertussen internationaal als vermist opgegeven. De komende dagen voert de vader van Sterre die gescheiden is van de moeder gesprekken met Sterre om te achterhalen wat precies de beweegredenen waren. 

Sjaak Rijke bevrijd in Mali 06-04-2015

De Nederlander Sjaak Rijke is maandag bevrijd in Mali. Commando's van het Franse leger hebben de ontvoerde Nederlander gered uit de handen van de terroristen 


Absurde fouten in persoonsgegevens Cees 10-4-2015
De gemeente Dronten maakt een zooitje van de administratie. Volgens hun gegevens is Cees Beers 18 x gescheiden terwijl hij al 41 jaar gelukkig getrouwd is. Ook zou hij meerdere faillissementen op zijn naam hebben staan, terwijl hij een goedlopend tweewielerbedrijf heeft. En alsof dat niet genoeg is, zou hij onlangs zijn overleden in het buitenland. 


Duitse vrouw van 65 zwanger van een vierling 12-04-2015

Een 65 jarige vrouw is 21 weken zwanger van een vierling, dat verteld de vrouw in een interview aan de Duitse krant de BILD. Als de bevalling, die binnen enkele weken wordt verwacht, goed verloopt wordt de vrouw de oudste moeder van een vierling ter wereld. Er word nu al gesproken van een medisch wonder.
  

1 opmerking:

  1. Het was weer genieten de aflevering van 'Help mijn man is klusser' met klagende Karin! Hopelijk pakt kluskluns Rinus nog een keer een klusje op voor ons. Ik denk dat Karin daar echter anders over denkt...

    BeantwoordenVerwijderen