donderdag 24 juli 2014

Ben blij met je dikke billen :)

Warm weer en tijd voor de bikini of badpak.....veel mensen, voornamelijk vrouwen schieten in de stress als ze weer naar de dikke billen kijken.

Goed nieuws! Ik heb vijf redenen waarom je blij mag zijn met je dikke billen.


Dikke kont betekend gezonder en slimmer 

Vrouwen met een dikkere kont hebben een lagere cholesterolgehalte en produceren meer hormonen die suikers tegen gaan. Dit verlaagt de kans op hartkwalen of diabetes.Ook bevatten dikke billen meer Omega 3 vetten die belangrijk zijn voor de ontwikkeling van je hersenen.....hallo intelligentie :-)
En kinderen van moeders met bredere heupen zijn slimmer dan kinderen van slanke moeders .

Ideaal voor mannen

De verhouding van je heup en taille zegt veel over hoe aantrekkelijk mannen je vinden. Ideaal is een ratio van 0.7 Die afmeting geven mannen onbewust het signaal, dat jij de ideale partner bent om baby's mee te maken!

Je achterwerk is een krachtpatser
Je billen bestaan voornamelijk uit vet. Dat is dus niet niet waar. Je bilspieren zijn de grootste en misschien wel de krachtigste spiergroep van je hele lichaam

Curves zijn verslavend


John Legend zong er al over : ''love your curves and all your edges'' en uit onderzoek is ook gebleken dat mannen positief reageren op een zandloperfiguur. Bij het kijken naar een curvy vrouw worden bepaalde beloningscentra in de hersenen actiever.Volgens de onderzoekers ging het om hersengebieden die ook worden geassocieerd met verslavingsreacties op alcohol- en drugsgebruik. Zoals Shakira al zong ''Hips don't lie'' 


Er worden geen liedjes gemaakt over kleine kontjes 
De kont wordt al decennialang bejubeld en de laatste jaren, zeker in de Hiphop muziek, krijgen grote ronde billen extra veel aandacht. Om een voorbeeld te geven van een konten lied :


Wat ik vooral eigenlijk wil zeggen is: schaam je niet voor hoe je er uit ziet, maar ben gelukkig met hoe je bent.....niemand is perfect, iedereen heeft iets moois, ook jij!

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk geschreven bericht! Groet, Vincent

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk om te horen dank u wel. Als u nog suggesties heeft waar u over wilt lezen, dan hoor ik het graag, dan zal er binnen zeven dagen een blog over volgen. Met vriendelijke groeten Laura

      Verwijderen