vrijdag 26 december 2014

Sinterbin!GO

Sinterbin!GO - !GO voor mensenwerk

16 november 2012 was het tijd voor een hoop gezelligheid, spanning en mooie prijzen ...... de Bingo. Dit keer niet zomaar een Bingo, het was een Bingo met bijzondere gasten. Toen de zaal vol was gelopen met collega's en introducés kwamen om 20.00uur Sinterklaas en zijn 3 Zwarte Pieten binnen . De Sint en BingoPiet deden samen de balletjes draaien en nummers omroepen. Dan hadden we nog PrijzenPiet, zij controleerde de bingokaarten en deelde de prijzen uit en als laatste was er HapjesPiet, zij zorgde samen met een paar andere vrijwilligers voor lekkere drankjes en hapjes .
Er waren hele mooi prijzen: van kaarsen tot spellen-pakketten, van lunchen met MT-lid tot een reischeque en van een heerlijke fles wijn tot een mooie steengrill. Aan het eind van de Bingo was er nog een loterij waardoor er bijna niemand met lege handen naar huis ging. Er waren 2 valse bingo's en die hebben heel mooi een sinterklaasliedje gezongen. Een paar mensen die we speciaal willen vermelden vanwege de hoofdprijzen zijn Tanja Jansen, zij ging met de reischeque naar huis, wij wensen haar een hele fijne vakantie toe. Dahlila Rohmdani won in de loterij de schitterende steengrill en Julieta Mota won een lunch met een MT-lid naar keuze; dat is Sandra Klerx (manager plaatsing en detachering) geworden. Wij wensen jullie een gezellige en smakelijke lunch toe.
Door de bomvolle kantine, gezellige sfeer, Sint en Pieten en natuurlijke mooie prijzen was het weer een gezellige avond ! Wie weet komen Sint en Piet volgend jaar wel weer op bezoek, hopelijk zijn jullie dan ook weer van de partij .
En zeker ook  een hartelijk dank voor alle mensen die mee hebben geholpen bij het organiseren van de Bingo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten