zondag 19 april 2015

Trijntje's Acoustic Sunday Sessions Breda


Vandaag bij Trijntje Oosterhuis geweest. Ze trad op in het Chassé Theater in Breda.
Het was een heerlijk mooi zondagsmiddagconcert in vrije akoestische setting. Het leuke was dat er geen setlist was, zij en haar pianist bepaalde op dat moment wat er gespeeld werd, ook het publiek had de mogelijkheid suggesties te geven.

Trijntje zong van alles: haar eigen liedjes, liedjes van The Carpenters, Stevie Wonder en nog vele andere.

Halverwege de show vertelde ze dat ze het zo leuk vond om elke zondag op pad te gaan voor haar tournee omdat dan ook haar twee zoontjes mee gaan, haar oudste zoon van negen die ging ook een nummer zingen van Mr Probz het liedje Waves, dat was alleen op voorwaarde dat we hem niet zouden filmen of fotograferen, dat is in de hele tour ook nog niet gebeurd, kon er op YouTube ook niks van vinden, maar wat was dat manneke goed zeg ik schat hem misschien net negen jaar en de dans moves van de kleine Oosterhuis erg knap, later in de show kwamen hij en z'n broer nog wat dansen tijdens de liedjes van Trijntje.

Een andere gastoptreden was van Tessa Belinfante die jullie misschien nog wel kennen van The Voice of Holland.

Wat ik zelf heel erg knap vond was dat Marlieke uit Breda, ook iemand uit het publiek het lef had, want ja je moet het maar durven, Marlieke ging zelf zingen, ze zong het nummer Touch me there van Trijntje en Tjeerd uit de Total Touch periode, en Marlieke deed dat ook erg leuk en goed, één keer sprong Trijntje bij.

Een nummer wat natuurlijk niet kon ontbreken vandaag was: Walk Along, het songfestivalnummer van Trijntje. Het laatste nummer vond ik zelf wel de allermooiste: That's what friends are for.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten