zondag 26 april 2015

Week 17 in beeld

Misschien is het jullie opgevallen, en hebben jullie ''Week 16 in beeld'' gemist, wegens omstandigheden kon ik die helaas niet maken.
Maar we gaan gewoon weer lekker verder en we gaan week 17 eventjes doornemen.

25-04-2015 Omwenteling in Frietland
Verse friet is hip, trendy en gaat het de komende jaren helemaal maken. Het is de enige en overduidelijke conclusie die je kan maken na de 4e friettest. Op één uitzondering na worden plaats 1 tot en met 54 op de ranglijst ingenomen door bedrijven die verse friet verkopen. En maar liefst 46 daarvan scoren een 8 of hoger. Op nummer 1 staat de Frietwinkel in de Vinkeburgstraat 10 in Utrecht ze scoren een 10, op de laatste plaats staat Cafetaria de Uitdaging in de Nachtegaallaan 50 in Rozenburg ze scoren een nul het meest positieve aan deze cafetaria is het vriendelijke personeel.


26-04-2015 Koning Willem-Alexander is voor Ajax
De vermoedens waren er al, maar nu weten we het zeker: Koning Willem-Alexander is fan van Ajax.
Pec Zwolle trainer Ron Jans sprak de koning en koningin gisteren, hij kan het niet langer voor zich houden, geen idee of hij het wel of niet mag zeggen maar de Koning heeft een voorkeur voor Ajax en de koningin voor Feyenoord.....zal het dan toch echt zo zijn dat vrouwen meer verstand hebben van voetbal ;-) 

24-04-2015 Emotioneel afscheid Humberto van Mark Bos
Hoe neem je afscheid van iemand die doodgaat? Die vraag stelde Himberto Tan in Rtl Late Night aan de vroegere verslaggever van Editie NL, terminaal zieke Mark Bos. ''Vraag 'm of ie gelukkig is...'' 
Ben je gelukkig vraagt Humberto, ''Ja'' zegt Mark met een glimlach en een knikje als dank voor het podium dat hij kreeg om zijn  laatste wens uit te mogen spreken. 




23-04-2015 De BH mag uit deze zomer
Dames, de bh mag in jullie ondergoedlade blijven liggen. Als we naar de nieuwe trend onder de sterren kijken, wordt de zomer van 2015 er eentje waar de borsten vrij mogen hangen. Maar is dat eigenlijk wel goed?
Een leven zonder bh zou stukken gezonder zijn, dat zit als volgt, een bustehouder geeft geen enkele verlichting bij bijvoorbeeld rugpijn en de bh versnelt het proces van hangende borsten. Dat zijn de resultaten uit een Frans onderzoek. Robert Schoemacher denkt er echter anders over, ''Ik denk niet dat het goed is om geen bh te dragen, kijk maar naar de Afrikaanse vrouwen die dragen die nooit een bh dragen daar blijft ook weinig van over'' aldus Schoemacher.

25-04-2015 Dodental aardbeving Nepal loopt op tot 2500
Het dodental na de aardbeving in Nepal is gestegen tot ruim 2500. Nog steeds worden in het gebied naschokken gevoeld. Vermoedelijk ligt het dodental nog veel hoger, omdat duizenden mensen nog worden vermist. Een aantal gebieden is nog niet door hulpdiensten bereikt.

24-04-2015 Twijfels over dementie afperser De Mol
De afperser van John de Mol hoeft niet perse dement te zijn. Dat zegt vooraanstaand Neuroloog Philip Scheltens van VUmc in de Telegraaf. Iemand die moedwillig afperst, daartoe een plan maakt, alles tot in detail voorbereidt een zeer bewuste actie dus. Dat is bijna onverenigbaar met dementie. 

26-04-2015 Irene Moors overweldigd door reacties na val
Irene Moors zat weer op haar vertrouwde plek naast Carlo Boszhard tijdens het Life 4 You te presenteren. Vorige week maakte de presentatrice een lelijke smak toen ze een paar uur voor de live uitzending een lelijke smak maakte

Geen opmerkingen:

Een reactie posten