zaterdag 5 september 2015

Boottochtje Werk 5-9-2015


Rond half 10 's morgens kwamen aan in Lage Zwaluwe waar de grote boot met 3 etages op ons zat te wachten, indeling van de boot : bovendek waar je buiten lekker kon even kon ''afkoelen'' beneden was het toch best warm, middelste etage daar kon je lekker naar buiten kijken terwijl je droog zat, daar werden we ook ontvangen met Koffie/Thee en gebak, 's middags stond daar ook een gedeelte van de lunch (diverse soorten salades, vlees, vis, nasi en fruit) en op de onderste etage daar stonden diverse oud Hollandse spellen: sjoelen, ringwerpen en diverse varianten op biljart, ook was er een grote dansvloer, om te zorgen dat er ook gedanst werd waren er twee top dj's van Party Disco P&P, er werd voornamelijk Hollandse muziek gedraaid, ook kon er mee worden gedaan aan de karaoke en dat werd veel gedaan, erg leuk, of je nu wel of niet mooi kan zingen, er werd uit volle borst gezongen en gedanst. Van de spellen werd ook leuk gebruik gemaakt. Op de onderste etage kwam ook een gedeelte van de lunch.

Ook dit jaar was dezelfde entertainer aanwezig als vorige keer Richard Dreijer had zijn twee vogels (Geelkuifkakatoe en de blauw gele Ara)  weer mee genomen, ook had hij zijn suikerspin machine bij en stokjes waar je bordjes op kon laten draaien.....moeilijk maar wel erg leuk.

Het personeel van de Zilvermeeuw zorgde er voor dat we constant genoeg te drinken hadden, kregen lekker hapjes en na de lunch een heerlijke Magnum.

Tussen de regenbuien door werd op het bovendek genoten van het moois waar we allemaal voorbij vaarden.

Om half zes waren we alweer in Lage Zwaluwe, de dag vloog voorbij, moe maar zeer voldaan keerde we huiswaarts.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten