maandag 14 september 2015

Personeelsreis op het water

Personeelsreis op het water (Blog ook op de website van !GObv http://www.gobv.nl/ )

Personeelsreis op het water
Zaterdag 5 september was het tijd voor het 2e personeelsuitje dit jaar, met de boot naar de wereldhavendagen in Rotterdam. Sommigen zullen nu misschien denken: “Was dat de vorige keer ook niet?'' Ja, dat klopt! Het was toen zo’n succes dat het pv-bestuur besloot om nog een keer te gaan.
De medewerkers van de rondvaartboot De Zilvermeeuw vonden het ook erg gezellig. Helaas was de zon weinig aanwezig, maar iedereen heeft toch weer enorm genoten!

Rond half 10 's morgens kwamen we aan in Lage Zwaluwe waar een grote boot met drie etages lag aangemeerd. Een bovendek waar je even kon ‘afkoelen', want beneden was het toch best warm. Op de middelste etage werden we ontvangen met koffie, thee en gebak. Ook kon je daar lekker naar buiten kijken terwijl je droog zat en 's middags stond daar een gedeelte van de lunch (diverse soorten salades, vlees, vis, nasi en fruit).

Op de onderste etage stond ook een gedeelte van de lunch en diverse oud Hollandse spellen: sjoelen, ringwerpen en diverse varianten op biljart. Van de spellen werd leuk gebruik gemaakt. Er was een grote dansvloer en om te zorgen dat er ook gedanst werd waren er twee top dj's van Party Disco P&P. Ze draaiden voornamelijk Hollandse muziek. Er kon mee worden gedaan aan de karaoke en dat werd veel gedaan! Of je nu wel of niet mooi kon zingen, er werd uit volle borst gezongen. Ook dit jaar was dezelfde entertainer aanwezig als de vorige keer; Richard Dreijer. Hij had zijn twee Kaketoes weer meegenomen. Ook had hij een suikerspinmachine bij zich en stokjes waar je bordjes op kon laten draaien..... moeilijk maar wel erg leuk!

Het personeel van rondvaartboot De Zilvermeeuw zorgde er voor dat we constant genoeg te drinken hadden, we kregen lekker hapjes en na de lunch een heerlijk Magnum ijsje. Tussen de regenbuien door werd op het bovendek genoten van het moois waar we allemaal aan voorbij voeren.

Om half zes waren we alweer in Lage Zwaluwe, de dag vloog voorbij! Moe en zeer voldaan keerden we huiswaarts. Leuk feitje is dat dit uitje er zelfs toe leidde dat diverse collega's zich hebben aangemeld bij de personeelsvereniging! Dit uitje waren ze de ‘betalende introducé’ en de volgende keer zijn ze er bij als lid! Wil je volgende keer zelf ook niks missen, dan kan jij je natuurlijk ook aanmelden. Van harte welkom!


Van onze speciale reporter
Laura Damen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten