zondag 14 februari 2016

Feyenoord Foundation FunRun


Een van mijn volgers op Twitter, politieagente Patricia Hagenaar (https://twitter.com/P_Hagenaar) gaat 25 mei 2016 samen met een aantal collega's hardlopen voor het goede doel. De opbrengst gaat dan ook naar het goede doel: Het Sophia kinderziekenhuis.
Dankzij donaties van Familie, vrienden, kennissen, collega's, netwerkpartners en ondernemers van Patricia en haar 3 collega's is er €1300,- opgehaald. Het doel is om met minimaal €1500,- aan de start te staan. Wil jij Patricia en haar collega's en daarmee ook het Sophia Kinderziekenhuis steunen, ga dan naar de donatiesite https://t.co/a22olrDrYP


Wat is de Feyenoord Foundation FunRun?
Het is het leukste hardloopevenement voor het goede doel: tijdens dit evenement loop je langs en door het mooiste stadion van Nederland:De Kuip. Kom in beweging en loop langs unieke plekken waar normaal gesproken alleen de Feyenoord spelers mogen komen, zoals de spelerstunnel en het veld. De Feyenoord Foundation FunRun is een hardloopevenement voor jong en oud, getrainde en beginnende lopers. Schrijf je eenvoudig in op https://www.feyenoord.nl/samenleving/funrun/de-feyenoord-foundation-funrun om mee te kunnen doen en start je eigen  donatiepagina en deel die met al je bekenden. Zo ben je sportief bezig en zet je je ook nog in voor het goede doel.

Sophia Kinderziekenhuis: Erasmus MC-Sophia:oudste en grootste kinderziekenhuis van Nederland.
Het Erasmus MC-Sophia richt zich op zorg, onderwijs en onderzoek rondom ziekte en gezondheid van kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar, Door de unieke combinatie van de specialismen kindergeneeskunde en kinderchirurgie samen met kinder-en jeugdpsychiatrie/-psychologie is het mogelijk complete zorg te bieden aan zowel kinderen als hun ouders.

Zoals u kunt lezen is het Sophia Kinderziekenhuis een uitstekend goed doel.
Loop of doneer jij ook mee ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten