zaterdag 8 juli 2017

BBQ Beachparty @ !GO


Keek er al een tijdje naar uit maar vanavond was het zo ver, BBQ beachparty op !GO terrein.

Eten en feest perfecte combinatie hahaha ;-)

Zeven uur 's avonds begon het de muziek begon rustig het was gelegen naast de parkeerplaats van !GO, veel tafels en stoelen en uiteraard genoeg plek om te dansen. Er stonden opblaasbare palmbomen, veel strandballen en aan de kant van de dj relax houten strandstoelen en andere kant kon er gelimbo-danst worden .

We werden ontvangen met Jus d'orange met ranja er doorheen, lekkere combi. In een van de vele strandballen zat een briefje degene die de bal had met het briefje won een high-tea met de directeur. De gelukkige was Els.

Catering en party-service Vermeulen uit Oosterhout verzorgde de drank, bbq en na afloop van het eten de ijsjes. Zoals altijd hebben ze weer top werk geleverd.

De muziek werd verzorgd door Rocky's Drive-Inn Show ook uit Oosterhout. Zoals bij ons op het werk vaak gedraaid word ook vanavond weer veel Nederlandstalig, altijd goed voor polonaise en goed feest gehalte, werd af en toe ook afgewisseld door andere soorten muziek van o.a KISS en Michael Jackson en nog wat andere voor mij onbekende artiesten maar dat mag de pret niet drukken heb net als heel veel van de aanwezige veel lol gehad.

Er was ook nog een verrassingsoptreden van Joeri Plaizier, Oosterhouts Talent! Ziet er goed uit en kan ook goed zingen....altijd handig. Stond vorig weekend ook op Oosterhout Live, voor Dre Hazes. Hij zong diverse covers/verzoekje: Leef (Hazes jr), Kali (Django) en Oh Oh den haag en nog aantal gezellige vrolijke nummers. Na afloop nam hij nog tijd voor wat foto's.


Het enige nadeel met zo'n avond is altijd dat de tijd zo snel gaat.....maar das goed teken. Maar na afloop was mijn energie ook echt op hahaaha, heb super avond gehad.
Wens iedereen een top weekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten