zaterdag 10 januari 2015

All You Need Is Love (2015)Vanavond start weer een nieuw seizoen van All you need is Love......en dat is al weer het 22ste seizoen, gestart in 1992. En in al die jaren was er maar één presentator en dat was liefdesdokter Robert ten Brink.
Het is ook al op drie verschillende zenders te zien geweest : Veronica, SBS en nu op RTL4.
Sinds 2011 is er ook jaarlijks een All you need is Love concert in de Heineken Music Hall waar diverse artiesten optreden. Dit wordt altijd uitgezonden direct na de All you need is Love kerstspecial. Alleen vorig jaar was er geen concert ze gaan kijken of ze dat nu kunnen doen in combinatie met Valentijnsdag.
In 1993 won het programma de Gouden Televizier-ring.

Vanavond in het nieuwe seizoen komen geliefden weer samen, word er geprobeerd gebroken harten te repareren en natuurlijk  worden ook weer families herenigd en niet alleen in eigen land, er gaat ook weer een bus naar Australië.  

Robert ten Brink verteld dat het publiek van vorig seizoen al stuk jonger was dan hij gewend was (nu zijn de kijkers gemiddeld 12-16 jaar) dus is dokter Love ook vaker op de schoolpleinen te vinden.

Als Robert samen met zijn vrouw Roos naar de afleveringen kijken zitten ze vaak met tranen op de baak, ook al heeft Robert het al in de montage gezien, ze gaan helemaal op in het programma.

All you need is Love heeft net als vele andere programma's ook een sponsor nodig en dat is sieradenmerk ZinZi wat dan ook geregeld in beeld komt.

Wil jij vanavond ook met een doos tissues op de bank mee snotteren voor het altijd mooi programma All you need is Love zorg dan dat je vanavond om 21.30 uur klaar zit en de tv aan hebt staan op RTL4

Geen opmerkingen:

Een reactie posten