woensdag 11 februari 2015

50 Tinten grijsVijftig tinten vrij, vijftig tinten donkerder en vijftig tinten grijs. De trilogie die afgelopen jaar in Nederland 2,2 miljoen keer over de toonbank is gegaan, wereldwijd 110 exemplaren verkocht.

Na succesvolle boeken komen vaak ook succes volle films. Tenminste er wordt verwacht dat ''Fifty shades of grey'' een grote bioscoophit gaat worden. De overige boeken worden overigens ook verfilmd.

Wil je naar de film toe gaan? De film is geschikt voor 16 jaar en ouder dus neem je legitimatiebewijs mee.

Crazy in Love van Beyonce is de soundtrack van de film.

De bouwmarkten in Engeland verwachten na de première van de film een run op touw in hun winkels, Bouwmarkt uit het Noord-Hollandse Medemblik verwachten een run op ducktape en touw door hitsige bezoekers.


Eerste recensie komt uit The Guardian en krijgt 3 van de 5 sterren, niet slecht dus. In de film wordt pijn en plezier afgewisseld en speelt hoofdrolspeler Jamie Dornan (Chistian Grey) een adequate rol....The Guardian is lovend over de manier waarop de Red Room of Pain (de spelletjeskamer van ) hoofdrolspeler Christian geïntroduceerd.

De mensen die het boek hebben gelezen en in de film  veel seks verwachten, ik kan je vertellen de film is een stuk braver. In de film zit 1/5 van het aantal seksscènes dat in het boek zit.

Heb je al van alles gehoord over de film maar geen enkel idee waar het precies over gaat en heb je het boek ook niet gelezen.....kan natuurlijk. Heb zelf het boek ook niet gelezen, ga de film ieder geval wel kijken. De film gaat eigenlijk over het volgende: Het gaat over de relatie tussen de 27 jarige miljardair Christian Grey en studente Anastasia Steele. Christian is emotioneel beschadigd waardoor hij niet meer op een normale manier intimiteit kan beleven, daarnaast is hij bang om op elk moment de controle te verliezen. SM is voor hem een manier om zichzelf niet te veel bloot te hoeven geven maar wel de volledige controle kan behouden. Oftewel het is een erotische film, de Volkskrant beschrijft het als een twee uur durend voorspel.

Voor de liefhebbers zou ik zeggen: veel kijk plezier en geniet.
Voor wie er niet van houd.....Michiel de Ruyter, Beertje Paddington en Homies draaien ook in de bioscoop, volgende week (schoolvakantie) zijn de bioscoopkaarten voor kinderen trouwens maar €5,-Geen opmerkingen:

Een reactie posten