donderdag 14 mei 2015

De wensboom


Wie vind ik nu echt erg goed op televisie.....Johnny de Mol
Die gaat vanavond een nieuw programma presenteren en dat heet ''De wensboom''
De wensboom is een programma dat niet heel nieuw is, in Oktober 2013 was RTL al op zoek naar deelnemers voor het programma, Natasja Froger zou de presentatrice worden van het programma, waarom het nooit is uitgezonden is onduidelijk.

De wensboom laat wensen van kinderen in vervulling gaan, de wensen van de kinderen zijn meestal voor een familielid of vriendje, Johnny gaat met zijn rijdende boomhut langs basisscholen in  het land om wensen uit te laten komen. Aan het begin van de aflevering zie je  die boomhut  staan waar een aantal kinderen van die desbetreffende school een dag vrij krijgen en hun wens voor een ander in een boom mogen hangen.

Na de succesvolle programma's synDROOM en Project P : Stop het Pesten, heeft Johnny wel bewezen dat hij goed met kinderen kan omgaan.
Johnny is ondertussen ook wel gewend geraakt aan kindertranen, maar dat wil niet zeggen dat verhalen hem niet meer raken, zo had hij laatst een wens van een jongetje dat een nieuwe tuin wilde voor zijn oma, zijn oma heeft alzheimer en vergeet af en toe de plantjes water te geven, het jongetje wil zijn oma graag gaan helpen. Dit is één van de verhalen die Johnny diep heeft geraakt.

Je kan je nog steeds aanmelden voor het programma:
Ben je tussen de 6 en 13 jaar oud, dan kan je je hier aanmelden voor het programma.

Nog even wat Johnny de Mol weetjes:

  • Volledige naam: John Carel de Mol
  • Geboren in Laren
  • Geboortedatum: 12-01-1979
  • John de Mol en Willeke Alberti zijn de ouders van Johnny 
  • Heeft in 23 films meegespeeld 
  • Heeft in 15 televisie series gespeeld
  • Meegezongen met 3 liedjes: Koningslied, De glimlach van een kind en Nederland wordt Kampioen

Veel kijkplezier vanavond om 20.30 bij RTL4 De Wensboom


Geen opmerkingen:

Een reactie posten