zondag 24 mei 2015

Week 21 in beeld

18 mei 2015 Aantal winkeldiefstallen blijft onverminderd hoog
De misdaadcijfers laten op veel fronten een sterke daling zien, maar dat geldt niet voor winkeldiefstallen. Nog altijd wordt voor honderden miljoenen euro's uit winkels gestolen.

19 mei 2015 Medisch fabrikant koopt Diabeteskliniek 
De Amerikaanse fabrikant van medische hulpmiddelen Medtronic is sinds kort eigenaar van de Diabeteskliniek Diabeter

21 mei 2015 Feyenoord verliest nipt in en tegen Heerenveen
Giovanni van Bronckhorst heeft zijn eerste wedstrijd als hoofdtrainer van Feyenoord met 0-1 verloren van SC Heerenveen. Het foutenfestival werd in de laatste zeven minuten voor tijd beslist door Simon Thern. Door de nederlaag in de Play-offs is een Europees Ticket nog verder weg voor de Rotterdammers. 

22 mei 2015 Video: Heel DWDD in tranen door emotioneel liedje Ali B 
Er hing vrijdagavond iets in de lucht bij De wereld draait Door. De tafelgasten en het publiek barstten tijdens de laatste uitzending van dit seizoen in tranen uit bij het thema Liefde is de Baas. Met name rapper Ali B hield het niet meer toen hij een speciaal liedje zong voor zijn eigen kinderen 


23 mei 2015 Geit op dak garage in Oosterhout
Een lachwekkend tafereel zaterdagochtend in Oosterhout, aan de Galvanistraat stond een geit op het dat van de garage. De brandweer heeft het dier rond half tien van het dak gehaald. De tuin waar de geit thuis hoort grenst aan garageboxen. De bewoners zelf waren niet thuis. Het was knap werk van de geit, want makkelijk is het niet om op het dak van de garage te komen.

24 mei 2015 Groningers verbolgen over Twitterbericht van Freek de Jonge 
Cabaretier Freek de Jonge heeft zich niet geliefd gemaakt onder de Groningers. Een Twitterbericht over de zuinige mentaliteit van de noorderlingen in verband de afhandeling van de schade door de aardgaswinning schoot de inwoners van Groningen totaal in het verkeerde keelgat. 

Freek de Jonge: @freekjonge
groningers kiezen voor geld, niet voor schadeherstel. getuigen van dezelfde mentaliteit als die de schade veroorzaakt heeft.
Schokkend Groningen: @SchokkendGronin
SCHAAM JE @freekjonge Niet allen titel bekijken.Hele stuk aandachtig lezen.Groningers regelen afhandeling aardbevingsschade zelf? #Groningen
2:28 PM - 22 May 2015
6  Retweets 5  favorites

24 mei 2015 Trijntje eindigde als 14e in halve finale Songfestival
Zangeres Trijntje Oosterhuis heeft met haar nummer Walk along de 14e plaats behaald in de halve finale van het Eurovisiesongfestival. Ze kreeg 33 punten voor haar optreden, dat bleek uit de resultaten die vannacht bekend zijn gemaakt. Geen opmerkingen:

Een reactie posten