zondag 17 mei 2015

Week 20 in beeld

Maandag 11 mei 2015 Nieuwe Directeur voor bouwbedrijf Van Wijnen
Edwin van den Berg (44) is benoemd tot directievoorzitter van Van Wijnen Groep.
Hij volgt op 1 september 2015 Cees van Bemmel (64) op, die in de afgelopen tien jaar aan het roer stond bij  Van Wijnen. Dat heeft de bouwonderneming afgelopen maandag bekendgemaakt. Van Bemmel blijft na zijn vertrek als adviseur betrokken bij Van Wijnen

Dinsdag 12 mei 2015 Inzaaien van elf hectare olifantsgras in Zwolle is begonnen
In Zwolle is Dinsdag begonnen met het inzaaien van olifantsgras bij de Hessenpoort 
11 Hectare braakliggend terrein wordt de komende 10 jaar gebruikt om het gras te verbouwen.Van olifantsgras wordt onder meer papier, biobeton en bioplastic gemaakt 

Woensdag 13  mei 2015 Tientallen leerlingen gymnasium Ahaus onwel 
Tientallen leerlingen van het Alexander-Hegius-Gymnasium in Ahaus net over de grens bij Haaksbergen zijn woensdagochtend onwel geworden. Nadat in een scheikundelokaal een bijtende stof vrij kwam. Ze werden meteen misselijk. Het gebouw is daarna direct ontruimd. Er was geen sprake van paniek de leerlingen hebben zich op het schoolplein verzameld en ook de hulpdiensten konden rustig hun werkzaamheden uitvoeren.

Donderdag 14 mei 2015 Hemelvaart
Beluister hier de Hemelvaartboodschap : ''Hemelvaart: de Kroningsdag van Jezus'' Een boodschap waarin het doel van de Hemelvaart van Jezus op een nieuwe manier wordt belicht. 
Wellicht anders dan je ooit hebt geleerd of gehoord.Vrijdag 15 mei 2015 Topdrukte bij stadhuis in Den Bosch     
15 Mei 2015 een magische datum voor veel romantische stelletjes. Dat merken ze ook in het stadhuis van Den Bosch maar liefst 23 bruidsparen gaver elkaar daar het jawoord.

Zaterdag 16 mei 2015 Boer rijdt brandende shovel uit schuur vol koeien
Koelbloedig handelen voorkwam zaterdagmorgen een ramp voor een veehouder aan het Gedempte Hoofddiep in Kerkenveld. Hij ontdekte na een ontploffing te hebben gehoord,een brandende shovel in zijn stal vol koeien. 

Zondag 17 mei 2015 Kim Feenstra is ''naakt'' prachtig
Modellen staan er om bekend dat ze dikke lagen make-up dragen. Soms omdat het nodig is en soms omdat het bij de shoot past. Maar een ding is duidelijk over Kim Feenstra zij heeft geen smeersels nodig om er prachtig uit te zien.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten