zaterdag 18 oktober 2014

Guus MeeuwisVolgend jaar Guus Meeuwis alweer 20 jaar in het vak.
Zijn grote doorbraak was in 1995 met ''Het is een Nacht'' daarna volgde vele mooie feestnummers, maar ook genoeg serieuzere wat saaiere nummers. Ben zelf 3x naar een concert van Guus geweest 1x in Oosterhout in het Lukwelpark gratis en gezellig .  2e keer was in het Philips Stadion ''Groots met een zachte G'' concert....tja das echt één groot gezellig Brabants feest, als je van Guus z'n muziek houd moet je daar echt een keer bij zijn geweest. De 3e keer was in 013 te Tilburg, daar was hij 45 minuten te laat....dat was wel een beetje jammer, hou zelf helemaal niet van laatkomers, maar verder was ook dat concert top!

Persoonlijk vind de feestnummers het meest bij Guus passen. Maar zoals ik al vertelde heeft hij ook z'n serieuzere nummers de mooiste daarvan vind ik ''De Straat'' wat eigenlijk gaat over dat je niet moet denken dat je het zelf slecht hebt, er zijn altijd mensen die het slechter hebben.

Maar het is voor Guus dus volgend jaar, jubileumjaar en dat laat hij niet ongemerkt voorbij gaan.   20jaar Guus Meeuwis, 10jaar Groots met een zachte G. En hij heeft zelf eerder dit jaar al geroepen dat dat waarschijnlijk de laatste Groots concert zal zijn (in 't kader stoppen op het hoogtepunt)

Guus Meeuwis nieuwste album heet Hollandse Meesters, dat album liet hij gisteren horen op een wel heel bijzondere plek : Het Rijksmuseum. Daar mag maar 1x per jaar een concert plaats vinden en dit jaar was Guus de gelukkige

Volgend jaar heeft Guus nog een uitverkocht concert op een bijzondere locatie : ''The Royal Albert Hall'' . In Londen dus! 24 mei 20.00 (Engelse tijd) vind het spektakel plaats, hij is de eerste artiest die in de Koninklijke zaal in het Nederlands zal gaan zingen.

Ik wens Guus Meeuwis en al zijn fans een fantastisch jubileumjaar, geniet ervan!

Elke woensdag is hij ook samen met Johnny de Mol te bewonderen op RTL4 ''Meeuwis en de Mol'' vind het erg lijken op Geer en Goor maar het is een leuk programma. 
En hopelijk is Guus snel weer te bewonderen in Ik Hou Van Holland

Geen opmerkingen:

Een reactie posten