donderdag 10 juli 2014

Weet je wat ik denk ........(voetbal ;-))Nederland-Argentine.....je herinnert je het vast nog wel.

Wie was er nou echt beter? Nederland
Waarom we dan toch verloren hebben? Je kan toch beter met opgeheven hoofd verliezen tegen  Argentinie en dat heel het volk trots op je is , dan weer verliezen in de Finale....want ja, zoals als de Duisters speelden tegen de Brazilianen, 't was gewoon perfect, zeg het niet graag maar daar hadden wij, (ondanks dat Brazilie ook bagger) echt niet van gewonnen. En dan is het een kwestie van geen bal binnen laten, niet scoren , 3 x wisselen en met penalty's Cillissen in het doel laten staan dan ben je zo goed als zeker van uitschakeling....nou das gebeurd.
Ben ik teleurgesteld....Ehh niet meer zo . Ben ik trots op onze jongens.....Ja, enorm en ja ook op Cillissen want verder kan ie wel keepen ;-) Man of the Match, nope geen Messi, onze eigen Ron Vlaar, prachtige wedstrijd gespeeld !

Maar na een vermoeiende dag (vreselijk dat tijdsverschil!) gaan we gewoon over tot de orde van de dag....hoe onzinnig ook zaterdag spelen we tegen Brazilie de troostfinale om de 3e plek.....en daar heb ik dan ook weer een dubbel gevoel over:
- wij zijn veel verder gekomen dan vele hadden verwacht, KNVB eiste het bereiken van de kwartfinale....das gelukt laten we nu de krachten sparen van de spelers voor de toernooien die er weer aan komen of genieten van een beetje vakantie en laat die Brazilianen die zo vernederd zijn door de Duitsers in hun eigen land ook even een leuk wedstrijdje beleven, er heeft zoveel moeten wijken voor het voetbal....hebben ze ieder geval nog iets
-alles geven, of we er nu wel of geen zin meer in hebben, laat het volk nog 1x juichen en feesten en pak dat brons, trots zijn we toch wel !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten