zondag 13 juli 2014

Holanda faz 3, fecha o caixão brasileiro e Seleção termina em quarto lugar / Nederland maakt 3 sluit de kist en het Braziliaanse nationale team eindigt vierde

Vandaag speelde Nederland een troostfinale tegen Brazilie, nou een mooiere konden ze niet spelen hoor.
Brons is binnen en met 3-0 gewonnen, en alle spelers hebben dit WK hun minuten gemaakt.
Hoe ik ook hoopte op de beker, ik ben enorm trots op ons Oranje.

Hierbij nog het wedstrijd verslag:

-Terwijl ik dacht nog even snel een eitje te kunnen bakken, gebeurde er al heel veel op het veld, Thiago Silva haalt Robben neer binnen de 16 meter, gele kaart en bal gaat op de stip en Robin van Persie scoort in de 2e minuut van de wedstrijd
-Brazilie lijkt snel hersteld,een scherpe voorzet wordt door Blind snel weg gekopt.
-Geel voor Robben die David Luiz zwaar ten val brengt, erg zwaar bestraft door de Algerijnse scheidsrechter die deze wedstrijd wel heel veel fouten maakt!
-GOAAALLL Daley Blind scoort zijn eerste WK doelpunt 0-2
-Brazilie heeft dit WK al 13 tegentreffers geïncasseerd,historisch dieptepunt voor de Goddelijke Kanaries
-Eerste kans voor Brazilie,Oscar gaat met snel tempo voorbij Clasie en schiet hard in de handen van Cillissen.
-De Guzman schiet op aangeven van Robben te gehaast over
-Brazilie wordt sterker maar mist in de aanval echt spelers van wereldklasse
-Geel voor de Guzman die Oscar neerhaalt, Brazilie krijgt een vrije trap.....mooi schot maar niet raak zo'n grote kans hebben ze niet eerder gehad
-Cillissen heeft het erg druk vandaag:
-Rust, beide teams gaan richting kleedkamers, de Brazilianen horen dan nog een luid fluitconcert aan.
-In het stadion zitten veel Brazilianen die al niet echt geloven in een overwinning :
de tekst op de hoed betekend:''Nederland heb genade''
-Geel voor Fernandinho die Van Persie onderuit schopt
-Geel voor Oscar die zich in de 16meter na licht contact met Blind laat vallen
-Blind wordt vervangen door Janmaat: met Janmaat staan er 9 (ex) Feyenoord spelers op het veld bij Nederland
-Michel Vorm loopt zich warm, de enige speler die nog geen minuten heeft gemaakt mag nog acht minuten meespelen en wordt gewisseld met Jasper Cillissen.
-Clasie wordt vervangen door Veltman
-Niet veel later fluit de scheidsrechter af, Oranje wint met 0-3 van Brazilie en pakt BRONS