dinsdag 19 augustus 2014

Kermis Oosterhout

Nog maar 1 dag en dan is de kermis in Oosterhout alweer voorbij, we hebben ruim 6 dagen helemaal los kunnen gaan op de Oosterhoutse kermis. En de Oosterhoutse kermis vind ik toch echt wel de leukste....ook nog redelijk betaalbaar, ook best  fijn ;-) 

Helaas zat het weer niet echt mee. Desondanks genoot iedereen volop.

Afgelopen vrijdag om 19 uur opende wethouder Jan Peters de kermis bij de achtbaan Crash Test.


Van 19.00 tot 19.15 uur was ook het jaarlijkse eerste gratis kwartier, ik kan me niet herinneren dat ik daar ooit gebruik van heb gemaakt wist altijd wel te laat te komen.
Tot 21.00 uur was Clown Desalles aanwezig op de kermis om vooral de kleintjes te vermaken.

Zaterdagavond stond in het teken van de Braziliaanse avond met optredens van diverse Sambabands.
Zondag was er om 15.30 een optreden van het Koninklijke muziekvereniging ''harmonie'' Oosterhout
Vandaag was er een van 13.00 tot 17.30 een gehandicapten middag waarbij o.a rekening word gehouden met de snelheid en toegankelijkheid van de attracties, je moest je vooraf aanmelden om hier gebruik van te kunnen maken. Om 19.30 was er een meet & greet met Goede Tijden, Slechte Tijden acteur Ferry Doedens. Was voor mij al reden genoeg om naar de kermis te gaan. 

Morgenmiddag is er een kindermiddag van 14.00 tot 17.00 loopt clown Desalles rond en van 15.00 tot 19.00 uur is er Flappelientjes Kindershow. En toch wel het jaarlijks hoogtepunt van de Oosterhoutse kermis is het afsluitende vuurwerk om 22.15 ook dit jaar weer het beste te zien vanaf slotjesveld.

De Maxx Booster is dit jaar voor het eerst in Oosterhout, je start met 75km/per uur en uiteindelijk zit je op een snelheid van 100 km/per uur op 60 meter hoogte.....dus waaghalzen die hier nog niet in zijn geweest....GO fot it!

Alweer voor de 9e keer op de Oosterhoutse kermis, de Miniatuurshow dagelijks een leuke tentoonstelling en nog gratis ook!

De kermis is zoals al voorgaande jaren weer te vinden op Slotjesveld, slotlaan, slotpark, heuvel en de markt waar ook weer de nostalgische kermis zal plaats vinden .

Heb nu al weer zin in morgen, dan maken we er weer een feestje van. Geen opmerkingen:

Een reactie posten