vrijdag 29 augustus 2014

29-08-14 even het weekend doornemen....


Vanavond is het weer zover, tijd voor een nieuws seizoen van The voice of Holland . Blijf ik erg mooie programma vinden, leuke en enthousiaste coaches met vaak erg goede kandidaten. Ben benieuwd wie ons dit seizoen gaan verrassen. Jamai vervangt Winston Gerschtanowitz in de red room.
RTL4 20.30

Wie kent het niet van vroeger, de Surpiseshow van Henny Huisman. Nu heeft sbs6 de vernieuwende versie Surprise Surprise gepresenteerd door Do met assistentie van Henny Huisman en Airen Mylene. Zij gaan op zoek naar mensen in het land die het verdienen op op het hartverwarmende manier verrast te worden. Ik zou zeggen pak de tissues alvast maar, want die zullen nodig zijn. ;-)
Morgen 21.30 SBS6

Je kan zeggen alweer een nieuw muziekprogramma of alweer een talentenjachtprogramma, maar waarom ook niet? De mensen blijven elk jaar maar weer gewoon lekker kijken. Dus wie weet ook wel naar het nieuwe programma Beat It waarin Gerard Joling en Jan Smit tegen elkaar zullen strijden, de presentatrice is Kim-Lian van der Meij. Zowel Jan als Gerard hebben als doel de beste stem te vinden, de winnende kandidaat gaat met een mooi geldbedrag naar huis en de kandidaten die niet zo goed zullen zijn die verlaten de studio op een spectaculaire en onvergetelijke wijze, enkele kandidaten hebben de show met kneuzingen en blauwe plekken verlaten. De verdere details zijn voor mij ook echt nog een verrassing. Maar ik ben nieuwsgierig genoeg om daar naar te gaan kijken.
Morgen 20.00 Sbs6

Dat zijn de tv tips die ik voor jullie heb dit weekend.

Zondag is het de dag dat we op het MEK afscheid nemen van onze ''opperhoofd'' :-) ze is gepromoveerd naar manager dus ze blijft bij het MEK alleen niet meer op zondag bij ons clubje gezellige vrijwilligers. Uiteraard gaan we er met z'n allen een mooie afscheid van maken en tja zoals Marco Borsato zegt..... afscheid nemen bestaat niet! En uiteraard ben ik ook benieuwd naar de nieuwe ''opperhoofd'' volgens m'n bronnen is het het iemand die erg gezellig is en goed in het team past. Erg belangrijk uiteraard. Maar heb er alle vertrouwen in dat het sowieso erg gezellig zal blijven.

En natuurlijk wordt er ook nog gevoetbald in het Eredivisie  toernooi. Feyenoord en FC Twente spelen tegen elkaar, voor beide partijen is winst erg belangrijk om weer bij de top aan te sluiten en omhoog te klimmen in de ranglijst. Jordy Clasie heeft bijgetekend bij Feyenoord tot en met 2018. Karim El Ahmadi tekent voor drie jaar bij Feyenoord. De tegenstanders van Feyenoord in de Europa League waar deze middag de loting voor was zijn de volgende clubs: Sevilla, Standard Luik en Rijeka.

Kan alleen maar zeggen dat dit een mooi weekend gaat worden,
Hoop dat jullie er net zo van zullen genieten als ik.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten