woensdag 18 maart 2015

K3 stopt


Josje, Karen en Kristel ook wel bekend van K3, (vroeger Karen, Kristel en Kathleen) stopt er definitief mee in de huidige samenstelling
Er komt een groots tv programma in Nederland en Belgie waarin word gezocht naar  de nieuwe K3, het programma gaat dan ook ''K3 zoekt K3'' heten. Het zal in het najaar op SBS 6 en VTM uitgezonden gaan worden.

De reden van het stoppen van de dames? De geruchten gaan dat er ruzie / teveel onenigheid was tussen Josje en Karen & Kristel. De relatie van Josje en Studio 100 baas Gert en de neusring van Josje speelde daar een rol bij. Karen en Kristel hebben dit (nog) niet in de media bevestigd, Josje zelft ontkent de reden te zijn van einde K3. De reden volgens de dames zelf.....tijd om een andere weg in te slaan, wat en hoe dat weten ze nog niet, ze zien wel wat de toekomst brengt.

Wat K3 weetjes:
- K3 bestaat in totaal al 16 jaar
- K3 is ontstaan met het idee om de Vlaamse Spice Girls te beginnen....of dat gelukt is weet ik niet, maar succes dat is het zeker geweest

- 10 x een album op nummer 1 in Nederland
- 8 x een album op nummer 1 in Belgie
- In Belgie 2 nummer: Teleromeo en Mamase , Geen nr 1 hits in Nederland.
- 11 x een dvd op nummer 1 in Nederlamd
- 13 x een dvd op nummer 1 in Belgie
- 10 films
-  4 musicals
- 2 tv-series

De nieuwe K3 zal nooit worden zoals het was......maar ik hoop dat de jonge fans er niet teveel verdriet van zullen hebben en toch net zoveel zullen gaan houden van de straks nieuwe K3.
En ongetwijfeld genoeg volwassenen die de muziek ook leuk vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten