zondag 22 maart 2015

Week 12 in Beeld

Zayn Malik wil helemaal kappen met One Direction. 22-3
Het is maar de vraag of Zayn Malik ooit nog terug keert bij de populaire jongensband One Direction. Volgens Daily Star onderzoeken zijn advocaten of het juridisch mogelijk is voor hem om uit de band te stappen.
                                      lauradamen.blogspot.com/2014/12/boyband-music.html

K3 neemt snikkend afscheid : van ruzie geen spraken. 18-03
De Vlaamse meidengroep K3 stopt er definitief mee in de huidige samenstelling. Dat is bekend gemaakt op een persconferentie in Vlaanderen.Als verwacht komt er een nieuwe groep die het repertoire van de meidengroep zal gaan voortzetten onder dezelfde naam. Volgens Jose (29), Karen (40) en Kristel (39) zal dit gaan gebeuren met een groots opgezet programma dat in Vlaanderen VTM en Nederland SBS zal worden uit gezonden onder de naam ''K3 zoekt K3'''

Provinciale staten verkiezingen: Alle stemmen geteld; VVD grootste 19-03
De VVD lijkt de grootste partij te gaan worden in de Eerste Kamer. Alle stemmen zijn geteld en de partij staat op 13 van de 75 zetels. CDA staat op 12, D66 op 10. De PVV en de SP krijgen er 9. De PvdA zakt van 14 naar 8 zetels. 

Een koppel van Boer zoekt Vrouw in ieder geval nog bij elkaar. 22-03
Welke boerenkoppels zijn uiteindelijk bij elkaar gebleven na het succesvolle programma Boer zoekt Vrouw? Hoogst waarschijnlijk het stel Bertie en Esther, zij werden vanmiddag samen gefotografeerd op het strand van Renesse. 

Meisje vergiftigd moeder om afpakken Iphone 21-03
Je kind straffen door zijn of haar smartphone af te pakken, had bij een moeder in Amerika vreselijke gevolgen. Dochter deed een dubbele moordpoging, Eerst maakte het 12 jarige meisje uit Colorado een als ontbijt een smoothie voor haar moeder met fruit en bleekmiddel. De  moeder rook het bleekmiddel maar dacht dat dochterlief het glas niet goed had omgespoeld. Ze werd naar het ziekenhuis gestuurd voor vergiftiging, snel was ze weer thuis. Enkele dagen sloeg de dochter weer toe, Dit keer goot ze bleek in een kan met water die haar moeder op haar slaapkamer had staan, opnieuw rook de vrouw de bleek en ze vertrouwde het niet, Het meisje biechtte alles op en zit nu in een jeugdinstelling.

Katy Perry en John Mayer uit elkaar 19-03
Katy Perry en John Mayer leken het ideale koppel, maar niet bleek minder waar. De twee popsterren hebben na twee maanden een punt achter hun relatie gezet.

Zoon voor 51-jarige Eroz Ramazotti 16-03
Het is nooit te laat om vader te worden, tenminste dat moet Eros Ramazotti gedacht hebben. Gabria Tullio is de naam van het geboren zoontje, De zanger deelt het blije nieuws op zijn Facebookpagina,


Geen opmerkingen:

Een reactie posten