zondag 29 maart 2015

Week 13 in Beeld

Vliegtuigcrash Germanwings 24-03-2015
5 Dagen geleden kwam het vreselijke bericht: 150 doden bij vliegtuigcrash.
Hoef hier nu niet alle details te gaan beschrijven, we weten allemaal wat er gebeurd is: dat het geen ongeluk is, dat de co-piloot hier schuldig aan is. Ze zijn nog wel bezig met verder onderzoek of het geen technisch mankement was van het vliegtuig maar tot op heden wijst alles op Andreas Lubitz de co-piloot. Uiteraard wens ik alle nabestaanden en iedereen die hier op wat voor manier door getroffen is enorm veel sterkte toe.

Sneijder: Yolanthe is zwanger! 28-03-2015
Een opmerkelijke actie van Wesley Sneijder na de gelijkmaker in de zeer slechte EK-Kwalificatiewedstrijd Oranje-Turkije: Wesley deed de bal onder zijn shirt en een duim in zijn mond. Dit kan maar één ding betekenen....Yo is zwanger. In Nos Studio sport laar Sneijder weten ontzettend blij te zijn en de kleine in oktober verwacht word

Harry Styles stapt mogelijk ook uit One Direction 26-03-2015
De nachtmerrie voor fans van One Direction lijkt met de dag groter te worden. Zayn Malik stapte eerder deze week uit de populaire boyband, mogelijk is Harry Styles de volgende die volgt. Volgens E! online zou hij graag willen werken aan een carrière in Hollywood. Nadat Zayn Malik stopte waren er al fans die vertelde dat ze niet meer verder wilde leven.....dat beloofd nog wat als ook Harry stopt en daarmee misschien  wel de toekomst van 1D op losse schroeven staat.

Stroomstoring Noord-Holland 27-03-2015
Afgelopen vrijdag van 9:30 tot 12:00 uur was het even chaos. Treinen reden niet, winkels waren donker, stoplichten werkte niet, radiostudio's in het donker, liften die vast zaten en roltrappen die stil stonden. Allemaal het gevolg van een grote stroomstoring in onder andere de volgende plaatsen:
  • Amsterdam-Zuid
  • Schiphol
  • Diemen
  • Haarlem
  • Heemstede
  • Almere 
  • 't Gooi 
  • Huizen

Marco Borsato doet 7x Symphonica in Rosso 26-03-2015
Meer dan 100.000 kaarten verkocht en record aantal shows in Ziggo Dome. Marco:''Ik weet niet wat me overkomt, zo onwerkelijk dat er nog steeds zoveel animo voor deze shows is.'' In de voorgaande Symphonica in Rosso's waren er steeds vier shows. De zevende show is pas in februari omdat er eerder geen plek was. 
.

538 Koningsdag binnen 3 uur uitverkocht 27-03-2015
Vanaf 20 april kan je nog wel kaartjes winnen op het het radiostation.
Op het programma staan dit jaar onder meer: Hardwell, Kensington, Fedde le Grand, Di-rect, Miss Montreal en Handsome Poets. Binnenkort volgen er meer namen. Het feest is op het Chasseveld in Breda op 27 april, van 12:00 tot 22:00 uur. 

Klok uur naar voren: Zomertijd 29-03-2015
Het is weer zomertijd. De klok is in de nacht van zaterdag op zondag van 02:00 naar 03:00 uur gegaan, waardoor de nacht een uurtje korter duurt. In het laatste weekend van oktober is de zomertijd weer voorbij en gaat de klok weer een uurtje terug. Nu de zomertijd is ingegaan kunnen we alleen maar hopen dat het zomerweer ook snel gaat komen. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten