zondag 15 maart 2015

Week 11 in beeld

Pamela zonder make-up 12-03-2015

Pamela Anderson (47) stapt niet vaak zonder dikke lagen make-up  de deur uit, maar deze week durfde ze het aan om haar ware gezicht te laten zien.
Ziet er prima uit toch....:

Linda de Mol uit de kleren 13-03-2015

Linda de Mol (50) heeft zich in haar blootje laten fotograferen voor haar eigen blad.
De cover van Linda is uitgelekt, op de foto zijn Linda en haar collega's niet naakt maar hebben ze dikmaakpakken aangetrokken. 

Patricia Paay accepteert excuses van ex Adam 14-03-2015

Adam Curry heeft zijn excuses aangeboden aan zijn ex Patricia Paay in urenlang gesprek dat tot twee uur 's nachts duurde. De twee hadden elkaar sinds hun plotselinge scheiding in 2009 niet meer gesproken.

Koning Willem-Alexander is trots dat Maxima katholiek is gebleven 12-03-2015

Geloof is een privé zaak volgens onze koning. Daarom is Koning Willem-Alexander trots op zijn vrouw Maxima dat ze niet protestant is geworden ''omdat het moet'' 
(De oranjes zijn van oorsprong protestants) 

Waar is Poetin? Geruchten van kwaad tot erger 13-03-2015

Op Twitter draait de geruchtenmachine over de Russische president Vladimir Poetin op volle toeren. Er werden afgelopen vrijdagavond ''mysterieuze vrachtwagen'' en helikopters gesignaleerd buiten het Kremlin. De nieuws redactie van Omroep Brabant is dit weekend getipt er zou gemeld zijn dat Poetin in een witte villa aan de Bredaseweg in Teteringen zou zitten. De bewoner van de villa ontkent dit.

Paard met benen vast in rooster Pontjespad Breda 15-03-2015

Op het Pontjespad in Breda is een paard met de benen in een wildrooster blijven hangen. Daarbij is het paard ook gevallen met het rooster nog aan de benen. De aanwezige dierenarts zal het paard een injectie geven om kalm te worden zodat de brandweer het rooster kan verwijderen.

Het gaat eindelijk gebeuren ''Frozen 2'' komt er aan. 12-03-2015

Na het succes van Frozen kon het natuurlijk niet anders, er komt een vervolg op de meest winstgevende animatiefilm ooit. Om Frozen te overtreffen zal Disney alles uit de kast moeten trekken, want dit keer kijken er miljoenen verwachtingsvolle fans mee.Geen opmerkingen:

Een reactie posten