zaterdag 20 september 2014

60jaar! Bedrijfsfeest

                                                         60Jaar!

Het bedrijf waar ik werk is jarig en dat kan men natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan.
Uiteraard wordt daar heel het jaar op verschillende manieren al bij stil gestaan, maar vandaag was het feest voor het personeel en daar hoorden ook de introducees bij. Vanwege het 60jarig bestaan had het feest ook een speciaal thema ''Galafeest'' . Vele van ons waren dan ook in galakleding naar het feest gekomen, maar de dresscode was natuurlijk niet verplicht, het belangrijkste is, zoals we dat hier in Brabant zeggen: ''als ge maar leut het''. En of we dat hadden.

Omdat het feest bij het bedrijf zelf gehouden werd was het mogelijk en gemakkelijk om met eigen vervoer te komen, maar voor de drinkers en om parkeerproblemen te voorkomen zorgde de organisatie (die ook dit jaar alles tot in de puntjes hebben verzorgd) ook weer voor de touringcars die iedereen veilig en netjes ophaalde en terug bracht.
Bij binnenkomst werden we ontvangen door 2 grappige vrolijke clowns, die daarna gedurende avond nog voor hoop gezelligheid en vermaak zorgde. De rode loper leidde ons naar de feestzaal toe, het was echt prachtig versierd, gezellig meubels en sfeervolle lampen. Er waren twee zalen: 1 voor de mensen die liever blijven zitten of even lekker willen uitrusten en de zaal ernaast waar een grote dansvloer was en natuurlijk ook ruimte om te zitten.

Er was vooraf in de uitnodiging al aangekondigd dat er een spectaculaire opening zou zijn, en of het spectaculaire was! Een schitterende lichtshow en tijdens de lichtshow kwam Annet Dellegno het podium ze zong prachtig en was erg mooi in combinatie met de lichteffecten. Ze verdiende en kreeg uiteraard een groot applaus! Na Annet verzorgden voor de rest van de avond de twee dj's (van Gotcha entertainment) voor de muziek, en ze zorgde voor leuke plaatjes van disco, feestnummer, schuifelmuziek, Nederlandstalig en nog veel meer. Uiteraard waren er ook verzoekjes welkom, die kwamen er zeker. Een uur voor het feest was afgelopen was er al geen ruimte mee voor verzoekjes.
Aanwezig op het feest was ook een karikatuurtekenaar, knap werk wat die man verrichtte. Ook was er mogelijkheid om (nep) tatoeages te laten zetten, je nagels te laten verzorgen of je haar te laten stylen of voor wie het nog niet had gedaan nog even de museumkamer bezoeken.

Het personeel van cateringservice van Cees Vermeulen verzorgde heel de avond voor de drank, hapjes en heerlijk ijs om even af te koelen, want je op de dansvloer kreeg je het goed warm.
Helaas vloog de tijd voorbij, aan al het leuks komt een eind. De directeur sloot het feest af met een bedank speech en zong samen met een collega ''Lang zal ze leven''. Dat lied kon natuurlijk niet ontbreken op zo'n mooi verjaardagsfeest!


We hebben een geweldige avond gehad, was een avond waar we nog lang aan terug zullen denken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten