zondag 28 september 2014

BOY Tuinen Hoveniers


Ik schrijf soms ook graag voor anderen, zoals bijvoorbeeld eerder over Logeerhuis de Plataan, vandaag wil ik schrijven over Hoveniers bedrijf: BOY Tuinen Hoveniers. En dat doe ik o.a omdat ik de ''kleine'' lokale ondernemers graag wat support waarbij ik dan uiteraard geloof in het vakwerk wat er geleverd word, zo ook bij BOY Tuinen.

BOY Tuinen Hoveniers is een jong en dynamisch hoveniersbedrijf met uitgebreide vakkennis van alles in en om de tuin, voor zowel de bedrijfstuinen, maar zeker ook voor de particulieren. Doordat ze de kostprijs van de materialen zo laag mogelijk weten te houden, beschikken en over professionele gereedschappen en zeer flexibel zijn, kunnen ze de klanten een zeer aantrekkelijke prijs bieden.

Het is mogelijk om een vrijblijvend gesprek aan te gaan waarin je je wensen vertelt, er gekeken kan worden naar de locatie, er wordt duidelijk en goed advies op maat gegeven en daarbij word ook gesproken over de kosten. Je kan tips krijgen over hoe je het beste je tuin kan onderhouden, maar uiteraard bied BOY Tuinen je de mogelijkheid om de onderhoud voor je uit handen te nemen.

BOY Tuinen verricht alle voorkomende werkzaamheden in en rond je tuin, zoals:
-Beplanting
-Bestrating
-Gazon/Kunstgras

-Overkappingen
-Tuinafscheidingen
-Vijvers

-Tuinhuisjes
-(Gemetselde) Bloembakken

-Veranda's
-Waterpartijen
-Beschoeiingen
-Houtconstructies
-Pergola's
-Vlonders
-Wal en slootafscheidingen
Zoals je ziet is er veel mogelijk,

Een belangenrijk onderdeel van een tuin is de bestrating, BOY Tuinen kan alle soorten bestratingen voor je verzorgen van mooi net tuinpad tot een groot compleet parkeerterrein voor je bedrijfspand, ook hier geld, dat bij een gesprek al je wensen besproken kunnen worden.
Er is ervaring in het leggen van kwalitatief nieuwe bestrating, maar ook herbestraten is mogelijk.

Zelf geen groene vingers, maar wil je wel een prachtige tuin of is je parkeerplaats/tuinpad toe aan een nieuwe bestrating en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken dan raad ik je BOY Tuinen aan, zelf nog niet overtuigd? Kijk dan nog even op de website http://www.boytuinen.nl/ Geen opmerkingen:

Een reactie posten