maandag 23 juni 2014

Nederland-Chili: Holanda derrotó a la selección chilena por 2-0

Vandaag was het tijd voor de laatste wedstrijd in de poulefase van het WK voor we verder gaan in de      1/8 ste finale.
Nederland - Chili stond op het programma, omdat het weer op het weer om 18.00 uur begon, best een lastig tijdstip ......heb ik een voetbalverslag met natuurlijk ook de hoogtepunten
Eén keer eerder speelde Nederland tegen Chili toen werd het 2-2

18:09 het begint rustig , Oranje wacht af en loert op een tegenaanval.
18:20 na twintig minuten hebben beide partijen nog geen serieuze kans kunnen creëren, Chili lijkt dreigender.
18:25 gele kaart Chili: Francisco Silva maakt een overtreding op Jermain Lens
18:35 Stefan de Vrij krijgt een grote kans om binnen te koppen. Een vrije trap van Arjen Robben en de bal beland op Stefan de Vrij zijn hoofd maar kopt net naast ....Jammer!
18:40 Mooie kans voor Robben, hij laat zijn kwaliteiten zien, dribbelt met grote snelheid langs zijn tegenstander . Hij wijkt uit naar de rechterkant van het strafschopgebied en schiet......naast
19:24 Alexis Sanchez speelt de bal door de benen van Jermain Lens en komt oog in oog met Jasper Cillissen en red dan prima .
19:27 Lens wordt gewisseld door Depay ......de gouden wissel van Aus-Ned
19:33 Leroy Fer valt in voor Wesley Sneijder
19:34 Leroy Fer kopt voorzet van Janmaat prachtig binnen

19:37 Dirk Kuyt heeft kramp en is energieloos , wordt vervangen door Terence Kongolo .
19:48 De 91 ste minuut Mephis Depay scoort na een prachtig schot van Arjen Robben
De wedstrijd is afgelopen , Oranje wint met 2-0 en is koploper in de poulefase