zaterdag 21 juni 2014

Nick en Simon: HerinneringenGisteren kwam het ''best of album'' uit van Nick en Simon   met 2 uitgebrachte editie .
Editie 1: cd 1 met daarop 20 beste hits gekozen door de fans en cd 2 met daarop 4 nieuwe nummers waaronder de hitsingle ''De Horizon'' en hoogtepunten van het concert ''Sterker'' in Gelredome
Editie 2 ( die heb ik ) : cd 1 met daarop 20 beste hits gekozen door de fans, cd 2 met daarop 4 nieuwe nummers waaronder de hitsingle ''De Horizon'' en hoogtepunten van het concert ''Sterker'' in Gelredome, cd 3 met bonusmateriaal,demo's en nog niet eerder uitgebrachte liedjes . Een dvd met keiveel videoclips en nog een dvd met het complete seizoen van ''the caribbean dream'' en nog iets heel moois een ketting met daaraan een Nick en Simon herinnerRING . Er waren 5000 van die editie's uitgebracht en in van die editie's zat een gouden ring , die gelukkige wint een thuisconcert van Nick en Simon.

Anita Witzier van het programma ''Memories'' reikte het album aan de heren uit . Daarna kwam Gaston aangevaren met een grote award voor het bereiken van 1.000.000 verkochte geluidsdragers/albums .

Vanaf 2006 begon de duo aan het succesvolle carriere , daarvoor traden ze al eens op in de band van hun vriend Jan Smit ook kwamen ze vaak voor in de real-life soap ''Gewoon Jan Smit''
In hun carriere hebben ze vele mooie dingen bereikt: vele awards binnen gesleept, op ''werk vakantie'' voor de serie ''De zomer voorbij'' en hun eigen serie's ''The American Dream'' en ''The Caribbean dream'' , een eigen concert in carré en dat concert laten streamen naar vele bioscopen in Nederland (nog nooit eerder gebeurd in Nederland. Uitverkochte stadion concerten in Gelredome o.a voor Symphonica in Rosso .....waar ik persoonlijk ook enorm van genoten heb , wat was dat fantastisch .
En natuurlijk zijn ze ook coach bij The Voice of Holland geweest en nog coach bij The Voice Kids.

Ze starten begin volgend jaar aan hun eerste theatertour ( ook ik ben d'r bij :-)), eind dit jaar staan ze met een uitverkocht kerstconcert in Ahoy .

Zelf heb ik alle albums , handtekening van de mannen en heb ook nog eens met ze op de foto mogen staan

Zelf vind ik Simon het leukst , omdat hij solo het beste zingt.
Hoop dat ze ook nog een Engelstalig album uit zullen brengen ze hebben al laten zien dat ze geweldig goed Engels kunnen zingen

Ik zou nog super veel dingen over de heren kunnen benoemen , want ze maken nu eenmaal gigantisch veel mee . Ik zou zeker adviseren om ze een keer te bezoeken .

Ik hoop dat Nick en Simon nog vele jaren doorgaan , nog vele mooie dingen bereiken/meemaken , en wij fans nog héél lang van ze mogen genieten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten