woensdag 25 juni 2014

Waarom Oranje van Mexico gaat winnenAanstaande zondag is het de beurt aan Oranje om in de 1/8ste finale Mexico te verslaan .
Er zijn natuurlijk genoeg redenen te vinden waarom we dat niet halen......maar ja, daar hou ik niet van, ik benader de dingen graag zo positief mogelijk .

*Robin van Persie zijn schorsing na twee gele kaarten zit erop , dus onze topscorer doet weer mee.
*De coach van Mexico heeft gezegd dat hij niet zo blij is als Oranje met de drie spitsen (Arjen                         Robben,Wesley Sneijder en Robin van Persie)
*De centrale verdedigers van Mexico zijn niet zo snel , das handig met een speler als Robben (snelste             voetballer ooit)
*Het doelsaldo in de eerdere wedstrijden waarin Oranje tegen Mexico speelde staat gelijk (11-11)
*Van de zes eerder gespeelde wedstrijden tegen mexico ,wonnen we er drie ,verloren 2 en speelde 1 keer     gelijk ......statistisch gezien we dus beter
*Op de FIFA ranking staat ze 20ste (Oranje 15e)

Tips voor een leuke Oranje avond
In Vroenhoven, 300 meter voorbij Maastricht in Belgie kan er op grote schermen gekeken naar de wedstrijd, er is plek voor 1000 man , de  ondernemers spelen in op het Oranje-succes.
Heb je kaarten voor een supervet festival gekocht, maar wil je ook de wedstrijd zien, dat kan op de volgende festivals : Down the rabbit hole, Awakenings, Defqon.1, Mundial. Helaas kan je de wedstrijd niet zien op festival Parkpop.

Zondag de dag van de wedstrijd is er kans op 70%kans op neerslag, dus is het wel zo lekker om binnen te kijken thuis op de bank met familie en /of vrienden , bij de Albert Heijn is nu een krat Grolsch in de aanbieding van 13,99euro voor 10,49 euro , 1+1gratis bus Pringles en als avondeten gezien de wedstrijd al om 18.00uur is gooi je gewoon even snel een lekkere piza in oven 2stuks 5,38euro (2e halve prijs .....ook bij de appie) Ga je lekker in de kroeg kijken , heb ik als tip Merlijn voor je ( lees daarover meer op: http://lauradamen.blogspot.com/2014/06/merlijn-bowling-en-bistro-de-beste-van.html )
Voor een zeer bijzondere ervaring kijk je de wedstrijd warm en droog in een van de vele PatheFilm bioscopen http://www.pathe.nl/film/20449/wk-2014-nederland-mexicoGeen opmerkingen:

Een reactie posten