zaterdag 21 juni 2014

Voetbaltoernooi @ V.V Altena
Zoals jullie al weten ben ik dol op voetbal.
Laat ik nu ook het geluk hebben dat m'n werk voor vandaag een voetbaltoernooi had georganiseerd.
Er waren in het totaal 6 teams en elk team was een ''land'' dat was natuurlijk gedaan om in de WK-sfeer te blijven

Ik had vooraf al gehoord dat een wedstrijd ''maar'' 8 minuten duurde .....ik dacht makkie ''appeltje-eitje'' dat doen we wel even en dat winnen we wel even ......nou als je sporten niet echt gewend ben.....is 8 minuten lang zat ;-)

Ik zat samen met aantal collega's in team ''Frankrijk , we speelden diverse partijen , we begonnen tegen Duitsland ....En die wonnen we :-) Ik was trots op m'n team , daarbij hadden we ook nog een hele goeie coach . Tweede partij speelde we tegen Duitsland .... ''Die Mannschaft'' daar speelde we gelijk :-) ieder geval niet verloren .....ik rook de finale al. Ik moet zeggen dat ik me niet meer alle resultaten kan herinneren , maar volgens mij was onze grootste nederlaag tegen Argentinië en verloren we iets met 7-0 ....ach ja we hadden lol en dat was het belangenrijkste .

Heb zelf weten te scoren , hands gemaakt en me eigen rot gelopen , op een gegeven moment dacht ik, ik ga in doel van tegenstander staan en wacht op de bal ....maar ja die kwam niet en als die dan kwam was de keeper sneller dus dat was geen succes .....dan toch maar weer effe rennen.
Waar ik zelf ook wel erg veel lol in heb gehad , alleen wat niet echt iets is waar ik veel succes in heb behaald is het ''scheidsrechter'' zijn , er werd tijdens de wedstrijd leuke muziek gedraaid , dus ik als scheidsrechter stond te hakken op het veld, speelde op zelf mee (en dat kan natuurlijk niet) en als laatste werd me gevraagd om te fluiten .....had alleen geen idee waarom ik moest fluiten , bleek dat de wedstrijd op zijn einde was ....maar ja zoals ik al zei , als je maar lol hebt.

Dat was sowieso  mooi aan deze dag , iedereen ging respectvol en sportief met elkaar om ondanks dat we fanatiek waren en toch ook veel teams aan elkaar gewaagd waren . Daar mogen wat mij de profs een voorbeeld aan nemen : die liggen vaak al als ze denken dat ze geraakt worden , shirts worden enkele maten groter getrokken .

Aan het eind van het toernooi speelde de twee aanwezige afdelingen nog tegen elkaar, ik in het doel, paar doorgelaten maar zeker ook wat tegen gehouden.

Vlak voor dat we allemaal nog werden beloond met een over heerlijke BBQ werden eerst nog de drie prijzen uitgereikt : De prijs voor de allerlaatste ploeg , de prijs voor de winnende ploeg en de meest sportieve ploeg .

De zomer is voor mij vandaag heel erg goed begonnen zo , met een leuke mooie zonnige dag11 opmerkingen:

 1. Wat een leuk verslag. Je kan dan misschien niet zo goed voetballen maar je weet wel wat genieten is ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha , Dank je wel voor de leuke reactie. Klopt helemaal

   Verwijderen
 2. super leuk verslag vrouwke echt geschreven zoals het was ik vondt het ook erg leuk om mee te doen volgende jaar winne van argetinie is een idee toch groetjes je collega kim

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed idee , gaan we zeker doen :-)
   Groetjes en bedankt :-)

   Verwijderen
 3. ga zo door laura dit is leuk positief nieuws
  gr Rian Martens

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat er zo weinig belangstelling was.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was voor de meeste te onduidelijk waar het werd gehouden waardoor mensen zich zelf niet aanmeldde . Volgend jaar hopelijk beter .

   Verwijderen
 5. Naar dat we je nog maar weinig zien bij !GO heb je je schrijfkunst niet afgeleerd. Geweldig leuk stukje. Ik zie het je vertellen. Tja ik was niet bij het voetballen aanwezig, maar dat kwam omdat ik niet wist waar het werd gehouden en dat is best lastig.
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Miranda,

   Leuk wat van je te horen!
   Ik wist ook pas op het laatste moment waar het was .
   Volgend jaar is dat vast duidelijker en dan doe je gezellig mee ? :-)

   Tot snel
   Groetjes Laura

   Verwijderen
 6. Heeeeee Messi, Ronaldo Damen.

  Zoals eerder al aangegeven ben ik als coach van het team, FRANKRIJK, ape trots!!!!! We hebben heerlijk gevoetbald, hebben gelachen, gedanst en veeeeeel plezier gehad. Met dank aan je inzet was deze dag super geslaagd.

  Complimenten voor je verslag, een topper ben je, maar dat wist je natuurlijk al-:))))

  Je coach.

  BeantwoordenVerwijderen